Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Zgjidhje për ndarje të majeve dhe për flokë të gjata të shëndetshme

Sa më të gjata flokët tuaja, aq më të mëdha janë gjasat që të keni maje të ndara – posaçërisht nëse i ngjyrosni apo i stiloni me nxehtësi ato. Flokët rriten përafërsisht 15cm çdo vit, prandaj gjatësitë e flokëve pas krahëve tuaj janë të paktën disa vite të vjetra! Këtu janë disa këshilla nga stilistja e famshme e flokëve Rona O’Connor nga salloni Lukaro, në Beverly Hills për atë se si t’i mbani flokët tuaja të shëndetshme. Ajo duhet ta dijë – ajo tenton të bëjë Blake Lively dhe Brooke Shields’ krifat e mahnitshëm! Brooke Shields ishte gjithashtu në sallonin Lukaro derisa ne ishim atje – dhe flokët e saja janë të trasha, të shkëlqyeshme dhe të bukura!

Si të keni flokë të shëndetshme, të gjata dhe t’i thoni ditën e mirë majeve të ndara!

  1. Qëndrimi ulur përballë rrezeve të diellit (apo çfardo drite të ndriqueshme në mënyrë që ju të shihni fijet e flokut tënd në mënyrë të kthjellët), merrni një seksion të flokut dhe kthejeni atë përreth gishtave tuaj.
  2. Shikoni majet e flokëve tuaj nëse ato janë të ndara? A janë të elektrizuara? A janë të lidhura në nyje? Të pjekura nga ngërçet e përhershme?
  3. Përdorimi i gërshërëve të mprehta (gërshërët e manikyrit janë të mëdha për këtë), preni majet e kqija. Mprehtësia e gërshërëve është e rëndësishme sepse brisqet e mërzitshme vetëm do t’i shqyejnë flokët tuaja dhe kështu do t’i ndajnë ato edhe më shumë.
  4. Përsëritni me një seksion tjetër të flokut. Mbani në mend që ju nuk duhet të ekzaminoni të tërë kokën përnjëherë. Dhe nëse këputni vetëm një pjesë të maje, nuk duhet të ndikoj në stilin e përgjithshëm të flokëve tuaja.

 

Burimi: beautylish.com