Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Zgjimi nga gjumi me Kiana Ledé

Kiana Lede ka patur një shfaqje e cila ka një kohë kur është bërë për herë të fundit. Me katër minialbume dhe një album i cili ka marr vëmendje nga kritikët e artit, Kiki, 2020 dhe i cili album ia ka hapur horizontet e zhvillimit të mëtutjeshëm të karrierës. Por në një sezaonë ku qëndrimi në shtëpi është një normale e re, ajo edhe tani po shfaqë për ne një pjesëz të jetës së saj të dëfrimit. Në video do të mund të shihni se si artistja e kalon kohën. Për më shumë, ajo tregon sesi e kalon kohën me Card B, një kafe në gotë me portretin e Presidentit Obama, dhe me një rutinë përkujdesjeje Milk Makeup-meets-Glossier, për një ten të lëmuar.

 

Burimi: elle.com