Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Vijezuesi i lëngshëm për sy është shpëtuesi im

Modelja/presentuesja/shkrimtarja/DJ Alexa Chung mund të shtoj edhe një fraksion tek titulli i saj – një mogul bukurie.

Alexa ka krijuar një varg produktesh në bashkëpunim me markën e njohur britanike të bukurisë Eyeko, e cila do të përfshij një maskarë dhe vijezues për sy që nuk përshkohen nga uji.

29-vjeçarja që do të jetë poashtu fytyra e markës, tek së cila ka qenë një person i devotshëm për shumë kohë. “Së pari mësova për Eyeko në një sesion fotografish. Njëra nga artistet e grimit ishte duke e përdorur lapsin vijezues për sy, dhe mendova për pak që ky qenka produkti i duhur,” shpjegon ajo.

Ajo rrëfen që përdorë Skinny Liquid Liner të markës për të krijuar markët tregtare “të stilit të viteve të 60-të të syve të maces. “Vijezuesi i lëngshëm për sy është shpëtuesi im, njerëzit e tjerë dojnë produkte të tjera që të duken normal, ndërsa unë dukem pak a shumë si e zhveshur kur nuk e përdori vijezuesin për sy. Është mbuloja ime e rehatshme. E kam shkruajtur librin me vijezuesin për sy!” ajo tha për It, librin e saj shumë të pritur që pritet të botohet në të ardhmen.

Alexa ishte përfshirë në procesin kreativ me Eyeko që nga fillimi duke e ilustruar gjithashtu paketimin vet. “Është një marrëdhënie kreative. Dërgoj fotot dhe frymëzimet tjera tek Max dhe Nina [Leykind, themeluesit e markës] dhe nisemi nga atje. Është një gjë pa formë për momentin.”

 

Burimi: elle.com