Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Udhëzuesi vendimtar i gjetjes së formës së përkryer për thonjt tuaj

Katrore apo bajame, stiletto apo balerina, mësoni se si të përzgjedhni formën tuaj të përkryer të thonjve.

Emrat e formave për thonj nuk janë të ndërlikuara – katrore, skovale, balerina – por përzgjedhja e duhur mund të jetë. Nga forma rrethore themelore tek stiletto e plotfuqishme, ndërrimi i formës suaj të thonjve mund të ndryshoj tërë disponimin e manikyrit. (A do të mendonit ndonjëri që të përzgjedhni ngjyrën nude për thonjt tabut të gjatë që janë të mërzitshme? Nuk kam menduar kështu.) Mësimi i formave të pafundme për thonjt nuk përfundon me mësimin për majet e gishtave tuaj, poashtu, ju duhet gjithashtu se cila formë e thonjve është e duhura për ju. Për këtë arsye, ne i kemi pyetur manikyristët e famshëm Jin Soon ChoiMiss Pop, and Deborah Lippmann, si dhe mësuesin dhe artistin e thonjve nga OPI Sigourney Nuñez, për të na thjeshtësuar këtë çështje. Mbani shënime rreth njohurive të tyre rreth formave të thonjve, pastaj ndiqni këshillat e tyre në mënyrë që të keni manikyrin që ja vlen.

 

Thonjt ovale

Thonjt katrore

Thonjt Squovale

 

Thonjt në formë arkivoli /balerina

 

Thonjt bajame

 

Thonjt Stiletto

 

Burimi: harpersbazaar.com