Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Trendi më i nxehtë i stinës – thonjt Au Naturel!

Do të jem e sinqertë, kam mësuar për thonjtë e zbutur herët në jetë. Nëna ime nuk ishte tifozja më e madhe e llakut të thonjve, kështu që ajo më parë i shfrynte thonjt. Pasi e shikova, sigurisht që duhej ta provoja. Është një proces i thjesht dhe pasi të ndjeheni sa të buta dhe sa admiruese të duken thonjt tuaj. Vazhdoni të lexoni për të zbuluar se çfarë ju duhet të dini për procesin.

Ju mund të merrni një tampon nga çdo farmaci apo edhe në Amazon, duket si një limë e zbukuruar i thonjve.

Filloni duke vendosur gjatësinë, formën dhe konturin që ju dëshironi në thonjt tuaj. Prisni dhe pastaj bëni ato me limë në formën tuaj të dëshiruar.

Sapo forma juaj e thonjve të jetë ashtu siç dëshironi, thjesht do të rrotulloni tampon (nga guri i madh në atë të i vogël) nëpër secilën nga të katër anët dhe lyeni përgjatë shtratit të thonjve.

*Këshillë: Sigurohuni që të mos i keni lyer thonjt në mënyrë të tepruar ose përndryshe mund të bëjë që thoi i juaj të bëhet i hollë dhe i dobët.

Pasi thonjt tuaj të jetë me shkëlqim dhe të lëmuar, thjesht aplikoni pak vaj të kutikulave! Ju jeni gati të tronditni trendin më të nxehtë të sezonit – Thonjtë Au Naturel!

________________________________________

Përcillni modën për frymëzim edhe më të famshëm të thonjve dhe hidhni një sy këtyre stileve frymëzuese të thonjve!

 

Burimi: nailstyle.com