Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Trendet më të mëdha të grimit dimëror, sipas artistëve të famshëm të grimit

E tëra ka të bëjë me sytë.

Le të përballemi me realitetin: Ju, sipas të gjithave gjasave, nuk keni përdorur grim këtë vit. Kanë kaluar tashmë shumë muaj të qëndrimit në shtëpi, duke veshur rroba të shtëpisë dhe duke e mbuluar gjysmën e fytyrës me njërën nga aksesorët më të ngrohtë të vitit 2020, maska e fytyrës. Për këto arsye, ju mund të mos keni patur arsyetim që të godisni fytyrën tuaj në mënyrë që ju e bëni normalisht. Por me pushimet e festave të fundvitit që po afrohen – pa diskutim periudha më magjepse e vitit – është periudha e përsosur për ju që t’i ktheheni rutinës së grimit në mënyrë që të pregatiteni me të gjitha trendet e grimit dimror 2020 për të kompletuar pamjen tuaj. Ndejat gjatë pushimeve nuk do të duken të njejta këtë vit, që do të thotë shkëlqimi nuk do të jetë i njejtë gjithashtu. Qoftë nëse mbledhitë tuaja janë me shumëllojshmëri të personave që duhet të mbajnë distancë shoqërore, qoftë nëse janë ato janë komplet virtuale, ju mund t’i përdorni këto trende elegante të grimit dimror për të krijuar pamje grimi që ju bëjnë të ndjeheni që gjërat të jenë pakëz normale. Natyrisht, nëse jeni nisur vet për një ndejë, me shpresë që kërkohet të mbahen maskat – që do të thotë që keni mundësinë që të vëni fokusin në sytë tuaj. Dhe nëse jeni duke festuar nga prapa kamerës, atëherë mund ta bëni të tërë fytyrën duke i përdorur trendet e kësaj sezone. Më poshtë, ne i kemi konsultuar artistët e famshëm më të kërkuar të grimit rreth asaj që ata mendojnë se janë trendet më të mira dimrore për grim, nga hijet dramatike tek lëkura e shkëlqyer.

1. Sytë e maces 

 

2. Drama në sy

 

3. Vetullat me gëzof
4. Shkëlqimi

 

5. Bëjeni grafikë
6. Duke jetuar në vijezues

 

Burimi: elle.com