Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Trendet e grimit

Një trend është një drejtim i përgjithshëm në të cilin diçka po zhvillohet ose po ndryshon. Arti i grimit është inovativ dhe transformues. Ndërsa ecni nëpër çdo dekadë në shekullin 20, ju mund të tregoni një stil ikonik që përshkruan atë epokë. Mendoni për gratë e reja modele të viteve 1920, hipit e viteve 1960, artin neon deko të 80-tëve, dhe grangj i viteve 90-të. Secila është shumë e ndryshme nga tjetra. Pamjet vijnë dhe shkojnë si valët, por evoluojnë vazhdimisht në një trend të ri, ndërsa koha kalon.

Në industrinë e bukurisë, tendencat mund të bëhen virale brenda natës, njejtë siç mund të zhduken shumë shpejt. Ato mund të jenë diçka aq e thjeshtë sa një ngjyrë e veçantë, një “pamje” (si vetullat me shkurre apo shkëlqimet e buzëve), apo edhe një teknikë e aplikimit të mprehtë. Me një treg të tillë të ngopur, është e rëndësishme të qëndroni përpara trendeve dhe të parashikoni çdo pyetje të klientit që mund të vijë tek ju.

Trendet elektronike në internet në botën e grimit janë zakonisht vloger bukurie dhe ndikues dixhital që suvatojnë përmbajtjen e tyre nëpër platforma të shumta. Personalitete shumë të angazhuara promovojnë pamje të popullarizuara dhe gjenerojnë gumëzhitje në treg. Disa nga frymëzimi i tyre mund të rrjedhin nga stili personal, por ato përgjithësisht tërhiqen nga bota e modës. Revytë e modës evropiane prezantojnë tendencat sezonale dy herë në vit dhe shtyjnë kufij të rinj kur bëhet fjalë për bukurinë.

Ushqimi juaj i lajmeve është linja juaj e jetës për atë që është në trend. Sigurohuni që të caktoni kohë në orarin tuaj për t’u kapur nga ngjarjet aktuale, hulumtimi i produkteve të reja dhe zgjerimi i rrjetit tuaj. Përcillni konkurrentët për të parë se në çfarë po përqendrohen, të regjistroheni në botimet e industrisë dhe të përdorni fjalë kyçe për optimizimin e motorit të kërkimit (SEO). Për të përfituar nga mundësia e shërbimit, duhet të veproni shpejt, pasi mund të jetë i ndjeshëm ndaj kohës.

Të jesh një drejtues në çdo industri kërkon të jesh në krye të lojës tuaj. Asnjëherë mos ndaloni së mësuari, eksplorimi ose rritja. Për të qëndruar përpara lakores në industrinë e bukurisë, regjistrohuni me një forum dixhital dhe ndërtoni një rrjet të fuqishëm. Rrethoni veten me njerëz që ju shtyjnë vazhdimisht drejt qëllimeve tuaja dhe përpiqeni të jeni verzioni më i mirë i vetes dhe markës suaj. Bëni pyetje, dëgjoni reagime dhe përqafoni ndryshimin.

Artistët ndërkombëtarë të grimit dhe pionierët e përmbajtjes vendosin skenën për atë që njerëzit përpiqen të imitojnë. Megjithëse disa tendenca mund të mos jenë pamjet më të veshura, të arritshme ose të lehta për tu arritur, klientët do t’ju pyesin për to. Ata do t’ju kërkojnë të rikrijoni pamjet dhe të kërkoni sugjerime për produktet që mund t’i ndihmojnë ata të arrijnë të njëjtin rezultat. Do të merrni në mënyrë të pashmangshme pyetjet e klientit duke pyetur se cilat janë tendencat aktuale dhe nuk dëshironi të kapeni duarbosh. Përgatitni veten. Edukoni si duhet veten për atë që bie në sy në treg dhe kuptojeni se çfarë shitet më së shumti. Ritmi i shpejtë i industrisë së bukurive është emocionuese dhe plot surpriza, por ju duhet të qëndroni të angazhuar.

 

Burimi: dermascope.com