Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Trajtimet më të mira përforcuese për thonj të brishta

Rrëfimi: Unë jam një përtypës i përjetshwm i thonjve dhe përzgjedhës i llakut. Përgjigjja ime natyrale ndaj stresit, mërzisë dhe në thelb çdo emocion tjetër negativ – dhe kjo e bën rritjen e thonjve të mi duke kaluar fundin e gishtave të këmbëve pa thyerje gati të pamundur. Si një redaktues bukurie, duart e mia janë shpesh afër kamerës, kështu që kthehem tek base coat për forcimin e thonjve për të shëruar thellësisht dëmet që kam bërë me vetëdije.

Pavarësisht nëse ju pëlqen apo jo, ju duhet të vishni një base coat nën pllakën e thonjve për të parandaluar ngjyrosjen dhe për të mbrojtur vajrat natyrale të thonjve tuaj nga lustrimet, sipas artistit të thonjve me bazë në New York City Miss Pop. Nëse tashmë jeni duke marrë atë hap të shtuar në shtëpi, pse të mos e bëni edhe dyfish detyrën me një formulë të krijuar për të forcuar thonjt?

Për këtë arsye, ne kemi rrumbullakuar base coatë më të mirë për forcimin e thonjve (që gjithashtu mund të përdoren vetëm, por çfarë argëtimi është kjo?) bazuar në testimin e redaktorit dhe rekomandimet e artistëve të thonjve. Merrni atë nga mbledhësi më i zakonshëm i thonjve Allure, ata e bëjnë ndryshimin.

 

Burimi: allure.com