Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Tom Ford sjell koleksionin e tijë për pranverën 2020!

Sa herë keni dëgjuar që rrugët e New York janë një pistë? E po, e njejta shkon për metron. Atje poshtë ka elegancë dhe pluhur, njëlloj si lart, dallimi i vetëm është se posht keni publik të robëruar.

Tom Ford është kryetari i ri i CFDA dhe pas startimit të tijë në qershor, puna e parë e tij ishte të shkurtojë Javën e modës në New York. Njëherësh me konsolidimin, dizejnerët po krijojnë shfaqje më eksperimentale. Kemi patur mundësinë të shohim bende, valltar modern si dhe një kor prej 75 anëtarëve këtë javë, por vetëm Ford ka mundur të rregullojë një pamje private të një platforme jasht përdorimi të stacionit Bowery për këtë shfaqje. Shumica e 180 mysafirëve ishin në një metro për herë të parë, edhe pse edhe ata që kanë qenë më heret, kaluan një kohë të mirë.

Çfarë po bën Mr. Slick atje poshtë? Në vazhdim mund të shihni disa nga fotot e pistës së improvizuar nga Tom Ford: