Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Thonjtë që ndryshojnë ngjyrën – një magji e pastër!

Ju e kuptoni se sa tunduese është kur qëndroni në salone përpara llojeve të ndryshme të ngjyrave të llaqeve për thonj, duke u munduar të zgjedhni në mes 2 llojeve të ngjyrave. Epo, çfarë nëse ju do të mundeshit të ndërroni mes hijeve të ndryshme brenda ditës, pa i ringjyrosur thonjtë? Këtu i keni thonjtë që ndryshojnë ngjyrën.

Në instagram keni mund të shihni Doobys Nails, një brend me bazë në UK, ku në faqen e tyre në Instagram mund të shini fotografi me thonjtë e tyre. Në mesin e të cilëve do të mund të shihni edhe thonjtë që ndryshojnë ngjyrën e tyre – ngjyrë e zezë që ndryshon në të bardhë, si dhe thonj vjollce me xixëllimë që ndryshojnë në fuschia, e tëra që duhet është ujë.

Si funksionon:

View this post on Instagram

💕NEW IN💕 To Order Direct Link 👆🏻Barbie👆🏻 💫Available to order in store … Search – Heat Barbie Glitter💫 💅 Unique Hand painted GLUE ON false nails 🌍 Based in UK we Post Worldwide 📦FREE Worldwide delivery on orders over $100 📦 UK FREE over £45 🎀Wholesale available to nail spa's & boutiques 💖Www.doobysnails.com 💖 #nailmail #falsenails #love #nailporn #nailpolish #nailtech #nailstagram #instanails #nailsart #newnails #nailfeature #nailsdid #colourchangenails #heatchangenails #nailartaddict #nailswag #nails2inspire #wakeupandmakeup #naturalnails #hudabeauty #stilettonails #stilettos #rednails #deepred #handpaintednailart #nailitdaily

A post shared by ✨💅🏻Doobys Nails Ltd💅🏻✨ (@doobysnails) on

“Llaku është një llak që ndryshon në temperaturë,” tregon themeluesi Hayley Edwards. “Thonjtë janë në një ngjyrë në temperaturë dhome, por pigmentet do të hapen dhe të ndryshojnë ngjyrën nëse i zhytni në ujë me temperaturë më të nxehtë.” Dukes si një magji, por në fakt është rezultat i pigmenteve të ndjeshme ndaj temperaturës së lartë si dhe ngjyra që bashkëveprojnë me njëra tjetrën në formulë.

Thonjtë janë shumë të lehtë për tu përdorur, ato mund të ngjiten me çfarë do lloji të ngjitsit. Sidoqoftë, më poshtë do të mund të shihni video të thonjëve në veprim me ujin.

View this post on Instagram

Available to order in store … Search – Heat Brown Glitter ❤I could actually spend all day playing this game … newbies will be in tomorrow … I temporarily apply nails with blue tack to sample hence the blue blob underneath … but black to white … love love love !!!💅 Unique Hand painted GLUE ON false nails 🌍 Based in UK we Post Worldwide 📦FREE Worldwide delivery on orders over $100 📦 UK FREE over £45 🎀Wholesale available to nail spa's & boutiques 💖Www.doobysnails.com 💖 #nailmail #falsenails #love #nailporn #nailpolish #nailtech #nailstagram #instanails #nailsart #newnails #nailfeature #nailsdid #colourchangenails #heatchangenails #nailartaddict #nailswag #nails2inspire #wakeupandmakeup #naturalnails #hudabeauty #stilettonails #stilettos #rednails #deepred #handpaintednailart #nailitdaily

A post shared by ✨💅🏻Doobys Nails Ltd💅🏻✨ (@doobysnails) on

View this post on Instagram

Finally Back in stock … we sold so many of these we ran out of polish … finally got the polish back in stock💗💗💗Available to order in store … Store Section "Heat Change" ❤I temporarily apply nails with blue tack to sample hence the blue blob underneath … but black to white … love love love !!!💅 Unique Hand painted GLUE ON false nails 🌍 Based in UK we Post Worldwide 📦FREE Worldwide delivery on orders over $100 📦 UK FREE over £45 🎀Wholesale available to nail spa's & boutiques 💖Www.doobysnails.com 💖 #nailmail #falsenails #love #nailporn #nailpolish #nailtech #nailstagram #instanails #nailsart #newnails #nailfeature #nailsdid #colourchangenails #heatchangenails #nailartaddict #nailswag #nails2inspire #wakeupandmakeup #naturalnails #hudabeauty #stilettonails #stilettos #rednails #deepred #handpaintednailart #nailitdaily

A post shared by ✨💅🏻Doobys Nails Ltd💅🏻✨ (@doobysnails) on