Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Thonjt pasqyrë janë trendi i thonjve që juve duhet të ndjekni tani!

Kjo pamje është manikyri agjend i së ardhmes me një përfundim kromi që është aq me shkëlqim sa do mund të shihni veten në të. Manikyri pasqyre është trendi i rradhës që do të mund të shihni çdo kund, duke shkëlqyer përplot me vezullimë.

Femrat po aplikojnë këtë manikyr  duke aplikuar gellin në tërë thoin, duke theksuar ato si dhe në detaje të vogla pasqyreje.

Ja disa fotografi me anë të së cilave do të mund të inspiroheni edhe ju: