Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Thonjt e mi janë seksioni i ritmit kur jam duke e shkruar një tekst kënge

Dolly Parton ka shumë nënshkrime të bukurisë: Flokët bjonde Sky-high, qepallët indigo të kaltra, si dhe buzë të kuqe rubin mes syresh. Por nga pikëpamja e thjeshtë sonike, është nënshkrimi i saj në akrilikun për thonj që ka më së shumë fuqi. Në fakt, ato luajnë një pjesë përbërëse në bazën infektive të hitit të saj “9 to 5” kur ajo e inçizoi atë në vitin 1980.

Natën e kaluar, ylli i muzikës country u shfaq në emisionin The Tonight Show Starring Jimmy Fallon për të diskutuar TV-në e veçantë Dolly Parton: 50 Years at the Grand Ole Opry. Në mes të shfaqjes kokë-më-kokë, palët bënë një duet në himnin e një gruaje punëtore, e cila u pa me Parton duke e prekur kthetrat e kuqe tek bita në harmoni të përsosur. “Nuk e kam ndëgjuar ndonjerin që të ketë luajtuar me thonjt e saj në atë mënyrë!” qajti Fallon. Tek cila, Parton u përgjigj, “Kur unë e kom shkruar këtë këngë, i kam përdorur akrilikët në setin kur ishte duke shkruar atë,” duke shtuar që “ato bëjnë zhurmë si zëri i shtypjes në tastier.” Thonjt e saj artificial të jashtëzakonshëm kanë poashtu kredit zyrtar në inçizim. “Shkruan në album Thonjt nga Doli!, qeshi ajo.

Qoftë nëse Parton është duke luajtur me kitar me kthetrat e saj shkëlqyese, apo qoftë duke dërdëllitur ato sollo për një efekt bindës, ato janë gjithmonë një pamje që vihet re – dhe hapi për ta ndëgjuar në veprim. “Thonjt e mi janë seksioni i ritmit kur jam duke e shkruar një tekst kënge vet,” ajo njëherë rrëfeu. “Një ditë, unë mund ta lansoj një album, vetëm unë dhe thonjt e mij.” Këtu është shpresa.

 

Burimi: vogue.com