Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Tema zyrtare e Javës së modës Copenhagen Street Style – Sa më shumë aq më mirë!

Java e modës së Kopenhagës filloi të martën, duke na sjellur elitën e modës në kryeqytetin e Danimarkës për 3 ditë rresht. Kryesorët zakonisht përfshijnë Ganni, Cecilie Bahnsen dhe By Malene Birger, por këtë sezonë, kemi mundësinë të shohim edhe Rotate, Saks Potts dhe Stand gjithashtu.

The Danes – që të dy, dizejnerët dhe seti i stilit – janë të njohur për kreativitetin si dhe përdorimin e ngjyrave, aq shumë sa që kur rrezet e diellit shkëlqejnë Nyhavn bëhet përplot shkëlqim. Pjesa tjetër e botës duke u përpiqur për të na treguar se si të zgjedhim veshjet tona, e si mund të festohet më mirë fillimin e muajit të modës më mirë se sa duke reklamuar atë që ata kanë zgjedhur për të veshur?

Në vazhdim mund të shihni printe të ndryshme, aksesorë unike dhe një shumëllojshmëri të ngjyrave.

Slide 1

Slide 4

Slide 5

Slide 6

Slide 9

Slide 10

Slide 11

Slide 13

Slide 14

Slide 17

Slide 20

Slide 22

Slide 26

Slide 29

Slide 33

Slide 35

Slide 37