Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Stile të ndryshme të bukura për flokë me gjatësi të mesme!

Çfarë kanë të përbashkët flokët e gjata dhe të shkurtëra? Ato kërkojnë mirëmbajtje të veçantë. Flokët me gjatësi të mesme janë më të lehta për tu mirëmbajtur, mbase kjo është arsyeja se pse shumica e femrave preferojnë këtë gjatësi.

Ja disa ide stilimi për flokë me gjatësi të mesme:

Valë të përsosura

 Naomi Watts  We're seeing this look everywhere right now and we love it because it's messy in an unforced sexy way. This...

Të ndara në mes

 Kendall Jenner  Jenner's lob is reminiscent of a modernday Cleopatra. A center part is like bam Here are all my features...

Dredha natyrale voluminoze

 Chanel Iman  This style is all about embracing your natural curls. The control comes when you play with the cut color ...

Valë të fryera

 Kerry Washington  This look is tousled but sophisticated and according to Fugate it's ideal for anyone with fine hair. A...

Flokë të shtresuara

 Karlie Kloss  We know Kloss would look great even with a paper bag over her head.  But we particularly love her long...

Fenirim i shtresuar

 Olivia Culpo   According to the Fugate the key to Culpo's enviable flippy ends is not actually anything specific about...

Punxh i çrregullt dhe balluke

 Caitlin Fitzgerald  With mediumlength cuts you're naturally going to have these pieces that don't fit in a ponytail or...

Valë glamuroze

 Rose Byrne  For these Jessica Rabbitstyle waves you'll need a set of hot rollers. Wrap threeinch sections of hair around...

Balluke të plota

 Angela Bassett  Bassett's full chopped bangs look good on just about everyone which is why it's so popular right now.