Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Stile të flokëve që duhet ti provoni këtë vjeshtë!

Femrat e New York kanë folur, dhe këto janë trendet e flokëve që duhet ti provoni këtë verë.

Përderisa pistat e javës së modës në New York janë gjithnjë një e dhënë e mirë e trendeve që do ti shohim për 6 muajt e ardhëshëm, nëse ju dëshironi të dini trendet që po ndodhin në këtë sekond, atëher mos kërkoni diku tjetër përpos në rrugë.

Ja disa ide për stile të ndryshme të flokëve për këtë vjeshtë, sipas stilit të rrugës së New York.

Përzini dhe kombinoni karfica të ngjyrave të ndryshme

Fjongo në vend të lidhëses

Kapëse me xhevahirë

Shirit i zi

Balluke

Balluke me gërsheta apo kaçurrele

Gërsheta holandeze

Shall në vënd të lidhëses

Ndarje anësore e thellë e kaçurreleve

Punxh i ulët me flokë të ndara në mes

Bishtalec i lartë

Ngjyra të hapura