Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si t’i bëjmë thonjt e shëndoshë në mënyrë shumë të shpejt

Ne kemi shumë zakone të këqija të nxitura nga nervat: duke rrotulluar gishtat tanë ndërsa flasim, duke ngrënë ushqim të shpejt derisa të marrim një mesazh, dhe natyrisht, Netflix.

Për fat të mirë, ato, si shumica e zakoneve të këqija, janë mjaft të lehta për tu mbajtur të fshehura. Epo, përveç një. Dhe ai tundet përpara fytyrave tona me çdo email që shtypim, çdo kafe të ftohtë që marrim dhe Tinderfella që fshijmë. Çfarë janë gishtat tanë fëminorë të shkaktuar nga nevoja jonë e pandërprerë për të kafshuar, pastruar dhe hequr thonjtë tanë?

Por, si çdo zakon i keq, edhe ky duhet të hiqet. Thonjt tuaj me majë, forma e rritjes së tyre meriton të jetë lart në listën tuaj të përparësive.

Jeni e intriguar? Mirë! Tani përdorni atë shifër të papastër për të klikuar në Slideshow për pesë mënyra për të rregulluar thonjt tuaj të shkurtër dhe të vështirë dhe për të ndihmuar në parandalimin e ndonjë dëmi në të ardhmen.

Burimi: fashionmagazine.com