Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si t’i bëjmë thonjt e shëndetshëm në mënyrë shumë të shpejt

Ne kemi shumë zakone të kqija që na imponohen nga dalja jashtë e kontrollit nervor: lëvizje të pakontrolluara, etja për ushqim të shpejt derisa jemi duke pritur tekstin nga e ish e dashura, Netflix.

Për fat të mirë, të tillat, që janë këto zakonet e kqija, mund të jenë të lehta për tu mbajtur fshehtë. Përpos, njërën. Dhe ajo është tundja e dorës para fytyrave tona me secilin e-mail që e shkruajmë, secilën kafe me akull që e marrim për ta pirë si dhe çdo Tinderfella që e vendosim. Çka është ajo? Gishtat tonë si të fëmijëve të shkaktuara nga nevoja e pandërprerë për t’i kafshuar thonjt.

Por si çdo zakon tjetër i keq, ajo duhet të menjanohet. Rregullimi i thonjve në mënyrë të duhur, në formë të personave të rritur, meriton të jetë shumë lartë në listën e prioriteteve tona.

 

Burimi: fashionmagazine.com