Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si të rrisim flokët e dëmtuara nga nxehtësia përderisa ende…

Nëse do të më thonit gjashtë vjet më parë se unë një ditë do të shkruaja një artikull se si të rrisja flokët me gjatësi deri në bel, do të kisha hedhur kokën prapa (me flokë të shkurtra dhe të dëmtuara) për të qeshur.

Si dikush kaçurrelat e pabindura të së cilës ishin dëmtimi i ekzistencës së shkollës së mesme, unë e bëra misionin tim të arrija fillesa të hijshme gjatë gjithë shkollës së mesme. Kjo nënkuptonte drejtimin e flokëve çdo ditë për 4 vjet.

Ndërsa hekurosja e vazhdueshme e sheshtë papritur u bë një stërvitje për forcimin e krahut, ajo po dobësonte seriozisht fijet e mia. Dredhat e mia dikur të gjata të tapës u bënë tufa të shkurtra të shkëndijave që kërkonin gjithmonë stilim nxehtësie. Kështu që, vazhdova të skuqja flokët e mia deri në thyerje pa edhe një spritz mbrojtës nxehtësie (nuk e dija që ekzistonte!).

Në vitin 2013, vendosa të filloja udhëtimin tim të shëndetshëm të flokëve. Rritja e flokëve kaçurrele është tashmë e vështirë, kështu që rritja e kaçurrelave të skuqura ndërsa përdorni akoma mjete të nxehta dukej plotësisht e pamundur. Sidoqoftë, pas një studimi të konsiderueshëm, orësh provash dhe gabimesh, dhe 2 vjet pritjeje, unë isha në gjendje të ringjallja flokët e vdekura dhe t’i rrisja ato në mënyrë të ndjeshme.

 

Burimi: beautylish.com