Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si të përgatisni lëkurën tuaj për aplikimin e grimit

Grimi me pudër është ashtu siç tingëllon – është baza për një çehre të njëtrajtshme dhe bazë për pjesën tjetër të grimit tuaj. Por e vërteta është se përgatitja e duhur e lëkurës mund të jetë edhe më thelbësore për një pamje të shkëlqyer grimi sesa vetë produkti.

Ju mund të keni zbuluar pudrën e ëndrrave tuaja, por nëse nuk jeni duke e përgatitur lëkurën tuaj për aplikimin e grimit, produkti nuk do të duket aq i këndshëm. Pra, ne po ndajmë atë që duhet të dini për përgatitjen e lëkurës tuaj për grim, në mënyrë që pamja juaj e grimit të jetë sa e bukur dhe afatgjatë. Ne po e ndajmë atë në pesë hapa të thjeshtë për t’u ndjekur.

  1. Pastroni lëkurën tuaj
  2. Eksfolioni për një strukturë të lëmuar të lëkurës
  3. Aplikoni krem hidratues
  4. Eksfoloni dhe hidratoni buzët tuaja
  5. Përdorni një primer që i përshtatet nevojave tuaja

 

Burimi: L’Oréal