Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si të ndryshoni stilin e flokëve nga rutina juaj e përditshme!

Një ndryshim i shpejtë në rutinën tuaj të flokëve pa e ndryshuar stilin personal? Më poshtë mund të lexoni për disa truqe që janë të lehta dhe i bëjnë flokët e juaja më në modë.

Në vend të bishtalecit, bëni lak harkor <p>"A loop is a nice change from a basic ponytail. It's not too formal or structured, and it looks great with a backless dress," says New York City hairstylist Jennifer Yepez, who created the looks for this story. For a sleek look, do a blowout then apply a hair serum like <a href="http://www.nexxus.com/product/detail/890320/products-therappehumectress-encapsulateserum?gclid=CjwKEAiA9JW2BRDxtaq2ruDg22oSJACgtTxcKI3rW12GnwDDmotVVIsxT2fVTtuvaEJxbob532PWyBoCBE7w_wcB&gclsrc=aw.ds" target="_blank">Nexxus Encapsulate Serum</a> from mid-shaft to the ends for extra polish and shine. Pull your hair back and start to make a regular ponytail, but don't pull the tail all the way through. Grab a piece of hair from the loop, wrap it around your elastic band and secure it with a pin.</p>

Laku është ndryshim i madh ndaj bishtit pasiqë nuk është formal dhe i strukturuar dhe shkon shumë mirë me fustan të zi.

Në vend të brushës, përdorni gishtat në tharjen e flokëve <p>What makes D.I.Y. blowouts so tricky is all the hand-mirror-eye coordination required when working with a round brush. An easier approach? Just use your fingers. "Brushless blow dries give an interesting appearance to the hair because the natural texture comes through—it has more depth," says Kevin Mancuso, Global Creative Director for Nexxus New York Salon Care. Spritz damp hair with a heat protector like <a href="http://www.nexxus.com/product/detail/890892/products-promend-heatprotectingmist" target="_blank">Nexxus Promend Heat Protecting Mist</a> then use your hands to create tension as you blow dry all over. If you want more body, apply a root-lifter before you start straightening . When you finish, "It'll look like 'wow, her hair just does that,' says Mancuso.</p>

Më mirë t`i përdorni gishtat sesa brushën kur t`i thani flokët pasiqë gishtat ua japin një pamje më të gjallë dhe më të thellë. Sigurohuni të përdorni mbrojtës nga nxehtësia për të mos dëmtuar flokët.

Në vend të bishtalecit të plotë, provoni punxhin <p>On a busy morning, it's easy to fall back on a quick ponytail, but a braided bun is fresher—and just as easy. Prep your hair with a thickener like <a href="http://www.oribe.com/grandiose-hair-plumping-mousse.html" target="_blank">Oribe Grandiose Hair Plumping Mousse</a> then pull hair up into a high ponytail. Make a braid and secure the end with a small elastic. Gently loosen up the braid, wrap it around and pin.</p> Në mëngjeset e zëna është lehtë t’i lidhni flokët bisht, mirëpo punxhi i bën flokët të duken më të freskëta.

Në vend të flokëve të valëzuara shtoni aksesorë  për flokë <p>Adding an oversized clip to your hair is not only on-trend (the look was all over the spring runways), it takes all of 30 seconds to do— perfect for when you're running from your desk to dinner. Try a statement-making piece like <a href="http://www.franceluxe.com/L-Erickson-Bubble-Pearl-Barrette_p_26393.html" target="_blank">L. Erickson Bubble Pearl Barrette</a>. And, for lasting, voluminous waves, spritz <a href="http://www.bumbleandbumble.com/product/10864/26946/Products/Styling/Thickening/dryspun-finish/index.tmpl" target="_blank">Bumble and bumble Dryspun Finish</a> all over.</p>

Të shtoni një aksesor të flokëve nuk është vetëm në trend por është perfekte kur jeni duke shpejtuar për punë.

Në vend të llastikut provoni shirit të zi <p>A simple black ribbon instantly elevates any hair-off-the-face look. For this style, apply a body-booster like <a href="http://www.nexxus.com/product/detail/890920/products-styling-mousseplus" target="_blank">Nexxus Mousse Plus Volumizing Foam</a> for fullness and grip before you pull your hair up. Rub some oil or a serum onto your ends for smoothness then tie on your ribbon. Voila!</p><p><em>Hair: Jennifer Yepez</em></p><p><em>Makeup: Vincent Oquendo</em></p><p><em>Model: Jayne Moore at IMG Models </em></p>

Një shirit i thjeshtë i zi e ngrit në nivel tjetër pamjen e fytyrës dhe flokëve tuaj.