Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si të menaxhojmë lëkurën e thatë gjatë grimosjes?

Secila sezonë vjen me sfidat e veta unike të bezdisshme të bukurisë, dhe në dimër asgjë nuk mund të jetë më zhgënjyese sesa të kërkosh grimin më të mirë për lëkurën e thatë. Me ajrin e ftohtë që thith lagështi nga fytyra e juaj, ju duhet më shumë sesa një hidratues i rëndë nëse doni lëkurë që shkëlqen dhe grim që nuk leskërohet.

Kështu që ne shkuam te një nga artistët më të famshëm të grimit, Katie Jane Hughes, për këshillat e saj se si të aplikoni grimin kur lëkura e juaj është e thatë dhe e lëkundur. E vërtetë në formën e shkëlqyeshme, ajo na lejoi saktësisht në momentin kur tërhiqte pamjet e jashtëzakonshme që ajo demonstron në Instagram, pa marrë parasysh se për çfarë çështjesh të lëkurës dimrore shërben sezoni. Këshilla e saj më e mirë: Kujdesi për lëkurën tuaj para se të bëni grimin është po aq i rëndësishëm sa edhe mbuluesi apo baza që ju e përdorni. Lexoni rreth këshillave të Hughes, plus grimin më të mirë për lëkurën e thatë.

 

Burimi: glamour.com