Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si të bëni që një french manikyr të duket bukur në duart tuaja!

Merrni guximin dhe provoni french manikyrin me dizajne më moderne.

image

Linja të pastra

Modernizoni një french me shtimin e një vije të hollë poshtë thoit. Thonjë të rrumbullakët janë kryesore.

image

Kobalt modern

Për një french me një kthim, provoni një manikyr me anësore formë katrori.

image

Neon është rikthyer

Arrini një french fluoreshent me thonj të shkurtër, vija të holla dhe një bazë nude të bukur.

image

Shirit anësor

Ky manikyr gjithashtu shërben si një iluzion që thonjtë tuaj të duken më të gjatë. Ndërroni ngjyrën e bardhë tradicionale për argjend si dhe krijoni vijën anash thoit tuaj.

image

Neutrale glamuroze

Gjeni një nude që përshtatet me tonin e lëkurës suaj si dhe shtoni maje ari për një rezultat që është elegant dhe jo me shumë shkëlqim.

image

E mirë si ari

Gjysmë tradicionale, gjysmë festive dhe moderne në tërësi.

image

Koha për festë

Çiftëzoni të zezën me argjend perreth perimetrit të thoit për një french të dyfisht.

image

Krom modern

Ari përreth kutikulave jep french të guximshëm përderisa baza e bardhë qumështi si dhe forma e bajameve i bën të duken elegante.

image

Zona hiri

Kontrasti i ngjyrave në 2 tekstura i jep frenchit një skaj futuristik.

image

Pastel

Zgjedhni pastelët e kordinuara të preferuara nga ju si dhe kërkoni nga manikyristi juaj që të krijojë gjatësi të ndryshme të ngjyrave të ndara nga pjesa e mbetur e thoit me një vijë ari të hollë. Gurët – opcional.