Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Si ta ndalojmë shkuljen e flokëve

Mendimi së “shkulja” bukfalisht i bën flokët e mia që të qëndrojnë në fund. Qoftë nëse u janë kapur fijet e flokëve në kapësen për flokë apo keni gjetur fije floku në pllakat e drejtueses për flokë, kjo më sjellë senzacion.

Fatmirësisht, unë kam zbuluar disa masa paraprake që duhet t’i ndërmerrni për të ndaluar rrallisjen dhe shkurtimin e flokëve. Më poshtë mund t’i lexoni pesë këshilla kryesore se si t’i mbani flokët tuaja të forta dhe si ta parandaloni shkuljen e tyre.

 

Flokët e mëndafshta

Shiritat e flokëve të mëndafshta nënkupton flokë të mëndafshta. Të prodhuara nga shkalla më e lartë, fibrat e gjatë dhe të mëndafshta me ngjyrë të kuqe të errët, The Good Hair Day Set reduktojnë tërheqjen, ngatërrimin rrudhosjen dhe shkuljen që shkaktojnë fërkim të shoqërurar me lidhëset e zakonshme të flokëve. Gjatë natës, sigurohuni që fijet e flokëve të jetë të mbrojtura me jastëk mëndafshi nga Slip, e cila kundër-reagon efektet e dëmtimit të flokëve gjatë lëvizjeve dhe kthyerjeve. Plus, e ruan edhe shkëlqimin e tyre!

 

Flokët e lëmuara

Vaji për flokë e lufton shkuljen e flokëve në shumë mënyra: duke i mbështjellur majet e thara, duke e kondicionuar në mënyrë të thellë lëkurën e kokës suaj, hidratimin e fijeve gjatë natës dhe lista vazhdon. Sigurohuni në vajin për flokë, Oribe Gold Lust Nourishing Hair Oil. E njohur si “ari i lëngshëm,” vetëm disa pika të kushteve të formulës për shpëtimin e flokëve, e redukton elektrizimin dhe i përforcon ato kundër shkuljes.

 

Mbrohuni

Mënyra më e mirë për të parandaluar shkuljen e flokëve: freskoni ato në nxehtësi. Nëse kjo nuk është një opcion më ju, së paku më premtoni që do t’i mbani fijet e flokëve të mbrojtura gjatë gjithë kohës. Sigurohuni të merrni një sprej që mund të rezistoj deri në 450 shkallë të nxehtësisë. Bumble and bumble. Gloë Thermal Protection Mist mbron flokët kundër mjeteve të nxehtësisë, i përforcon fijet e flokëve si dhe parandalon shkuljen e tyre me Honey Protective Complex, një shpikje kjo që i ajrosë flokët dhe e përmirëson elasticitetin.

 

Bëni flokët e forta

Në opinionin tim, flokët e shëndosha fillojnë në sezonën e pranverës. Çka bëni në flokët tuaja para se stili i juaj t’i rregulloj tonet për përforcimin, hidratimin si dhe në përgjithësi shëndetin e flokëve tuaja. Sigurohuni që ti ajrosni thellësisht flokët tuaja njëherë në javë me formulën që ju sjellë vitalitet në flokët tuaja të thata/dëmtuara. Sisley-Paris Regenerating Hair Care Mask ndihmon në riparimin e dëmtimit nga rrënja deri tek maja me formulën e koncentruar në ekstraktet e bimeve, proteinave, vitaminave dhe mineraleve.

 

Bëhuni kreativ

Stili i tepruar është njëri shkaktarët kryesor të shkuljes së flokëve. Në vend se të tiganosni fijet e flokëve çdo ditë, bëhuni kreativ me stilimin tuaj për të shmangur procesimin e panevojshëm dhe kështu të rrisni flokët e dëmtuara. Dy opcione janë:

1) Filloni të përqafoni teksturën e flokëve tuaja natyrale, ose

2) Fryeni flokët tuaja njëherë në jave dhe mirëmbani me stile flokësh pa përdorur drejtuese për flokë. Cilado qoftë prej këtyre mënyrave, sigurohuni të keni produkt fleksibil stilues që vepron me fijet tuaja pa ndonjë ndërtim të yndërshëm. R+Co Motorcycle Flexible Gel do t’ju ndihmoj që të arrini kontrollë me fleksibilitet, në mënyrë që të ristiloni me lehtësi. Nëse ju absolutisht duhet të prekni ato me drejtuese për flokë, gelli përmban një kompleks të nxehtësisë stiluese që mbron flokët nga dëmtimi termal.

 

Burimi: beautylish.com