Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Shikoni se sa mund të rezistoni që ta merrni ni shishe llak për thonj

Është duke u zhvilluar një debat nëse arti i thonjve është duke lulëzuar ende si njëra nga trendet më të mëdha të kozmetikës. Në njërën dorë (shikoni se çka kemi bërë) llaqet e reja të artit për thonj, produktet dhe veglat janë duke u lëshuar në qarkullim gati çdo ditë. Në dorën tjetër, kur vie puna tek stazat e garave dhe qilimave të kuq, ne nuk kemi arritur të shohim shumë dizajne në këtë sezon ashtu siç kemi parë në të kaluarën. Pa marr parasysh trendit, ne jemi ende në dashuri me artin për thonj dhe duket që të gjithë vizitorët virtual na internet janë poashtu. Lexoni për më shumë rreth teksteve mësimore dhe lajmeve të tjera që ne i kemi vënë re në këtë javë – dhe shikoni se sa mund të rezistoni që ta merrni ni shishe llak për thonj.

 

Burimi: fashionmagazine.com