Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

‘Selfie’ me mungesën e grimit në fytyrën e Hailey Bieber ka një mesazh të rëndësishëm

Hailey Bieber është njëra nga ato të cilën e shikoj dhe hamendsohem se si është e mundur që ajo është e vërtetë. Dua të them, si mundet një person të jetë aq me fat me bukurinë e saj.

Rrishtazi, kam qenë me një mision që të bëhem më shumë Hailey Bieber, duke e adoptuar rutinën e saj të përkujdesjes së lëkurës, duke i përqafuar rrënjët e mia familjare dhe poashtu duke marr si shkas rutinën e heqjes së akneve të Justin (të cilën, normalisht Hailey e ka krijuar).

Përderisa do të thosha që të gjitha këto gjëra e kanë zbukuruar jetën time, nuk jam më afër që të bëhem si Hailey Bieber se sa të bëhem financiarisht e pavarur.

Zoti të ma bekoj overdraftin.

Nëse do të kishit nevojë më shumë vërtetësi që Hailey është një hyjneshë në mesin tonë të cilët jemi të vdekshëm, mund t’ju paraqes ‘selfie” e saj më të fundit në Instagram?

Duke mos mbajtur asnjë qik grimi, lëkura e Hailey duket si pllakë kuarci trandafilash. Poashtu, shkëlqimi, freskia dhe me mundësinë që të bie thellë në dashuri me të.

Pse nuk dukem unë kështu kur nuk kam grim në fytyrë?

Por, poaq sa jam e obsesionuar me fytyrën e saj, jam poashtu e obsesionuar me mesazhin e rëndësishëm që ajo e jep në foton e saj ‘selfie’.

Duke e mbajtur maskën për fytyrë të zbukuruar me fjalën ‘voto’, Hailey iu lutë 29.3 milion përcjellësve të saj që të votojnë në zgjedhjet e ardhshme presidenciale në Amerikë.

 

Burimi: cosmopolitan.com