Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Pse duhet definitivisht të kaloni nga stili i flokëve Ombré…

Derisa ombre ka përjetuar moment serioz për disa vite tashmë, është koha që të zëvendësoni atë konktrast të madh me diçka më të butë.

Jemi duke folur për ‘sombré’ — një ombre më e bukur, më natyrale. Ne ndoshta jemi duke e thënë gjënë e duhur këtu, por sombré bukfalisht përkthehet në ‘ombré e butë’. Mendoni pakëz për ngjyrat super të kombinuara, shkallëzim i hijeve delikate dhe pamje e preferuar. Është një terren i mesëm i përsosur në mes të pjesës y dhe stilit balayage dimensional, duke dalluar shpeshherë tonet e dyfishta që vinin me teknikat paraprake të ombré.

Kështu, si të bëni ngjyrën e stilit të flokëve në mënyrë të përsosur? “Metoda sombré përfshinë valëzimin e ngjyrës së juaj natyrale tek rrënjët, që gjendet në bazën e fijeve (që njihet poashtu edhe si metoda e zgjatjes së rrënjës) në mënyrë delikate përmes gjatësisë së flokëve tuaja, për të krijuar kështu një tranzicion gradual të ngjyrës në mes të rrënjëve dhe majeve të flokut,” shpjegon stilistja me famë nga Sidnej, Anthony Nader nga Raw Salon.

“Mënyra tjetër që floktarët mund ta adresojnë trendin e sombrés është kur ne aplikojmë asaj që i referohemi si “ndriqim i ulët” tek “ndriqimi i lartë” ekzistues. E TËRA ka të bëjë me #sombreblend.”

 

Burimi: elle.com