Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Produktet më të mira të vitit 2019

Rezultatet e Çmimit të 19-të Vjetor të Bukurisë janë dhënë – pasë orëve të shumta të testimit nga ana e jurisë, të cilët me zell provuan mbi 400 produkte përgjatë kategorive të përkujdesjes së lëkurës, përkujdesjes ndaj flokëve, aromave, produkteve kozmetike dhe të tjera. Kryeredaktori i FASHION, Bernadette Morra, si dhe drejtori kreativ dhe i modës George Antonopoulos, mbledhon një ekip prej profesionistëve të shquar dukë përfshirë dhe dermatologun nga Toronto Dr. Lisa Kellett, profesionistët për flokë dhe grim Sheri Stroh dhe Olivia Colacci, kritikët e parfumeve Marian Bendeth dhe Nathalie Atkinson, si dhe redaktorët e revistës simotër Alison McGillKimberly AglipayCharlotte Herrold dhe Maureen Halushak dhe expertët e produkteve për burra Greg Hudson dhe Ken Atkinson. Këtu janë produktet më të mira të bukurisë të vitit 2019.

Aroma

Aroma është sigurisht një produkt subjektiv, sidoqoftë, këto janë tre prej tyre që juria e jonë i ka përzgjedhur unanimisht në 2019.

 

Burimi: fashionmagazine.com