Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Produkte të bukurisë për 6 qëllime të ndryshme

Buzëkuqi tek sytë, skuqja në buzë, ishte një prapaskenë e bukur falas për të gjithë gjatë javës së modës. Produkt më përdorim të shumëfisht, qoftë për qëllim të jetë apo jo, është miku më i mirë i gruas jo-detajiste – është i gjithanshëm dhe një kursimtar i shkëlqyeshëm i kohës. Një pigment njejës, i hedhur në vende të ndryshme në fytyrë, i jep përdoruesit një ajër të caktuar të mospërfilljes, për të mos përmendur edhe lehtësinë për ta mbajtur në çantën tuaj për përdorim gjatë mesditës. Këtu janë produktet më të mira me shumë përdorime që kemi parë në javën e modës dhe disa nga të preferuarat tona personale.

 

 

 

 

 

 

Burimi: Elle.com