Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Përzgjedhja e qerpikëve për ngjarje të ndryshme

Ekzistojnë qerpik artificial për secilën ndejë dhe mund të jetë e vështirë që ta dini se cilat do t’ju përshtaten syve tuaj për një ndejë, intervistë pune apo aheng! Më poshtë mund t’i gjeni 4 llojet që mu t’i përzgjedhni.

  1. Qerpikët e pjesërishëm janë ideale për përforcimin e pamjes së syve tuaj natyral. Duke i aplikuar ato tek qoshet e jashtme të syve tuaj, ju do të shtoni dimension të mjaftueshëm për t’i bërë sytë tuaj tërheqës pa u dukur si të tepërta.
  2. Qerpikët e butë dhe të mprehtë janë madhështor për përdorim të përditshëm, dhe janë poashtu një tranzicion madhështor për ato të cilat nuk janë mësuar të përdorin qerpik artificial. Sigurohuni që të blini qerpik me shirit të hollë dhe të lehtë në mënyrë që sytë tuaj të mund të përshtaten me ndjenjën e përdorimit të tyre.
  3. Qerpikët e përcaktuar, të mbushur janë të përkryer për një aheng. Ato shtojnë dramë dhe tymosje ekstra tek çfardo pamje.
  4. Qerpikët me pupla dhe të ngjyrosura janë më të përshtatshmet për ngjarje të veçanta siç janë ndejat e fundvitit.

 

Burimi: beautylish.com