Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Për ne

Beyoutiful është magazina e parë shqiptare e cila i dedikohet tërësisht bukurisë! E themeluar me datën 01 mars 2018, nga kompania e njohur UNI Cosmetics. Beyoutiful është magazina e parë shqiptare e cila i dedikohet tërësisht promovimit të temave rreth flokëve, grimit, thonjve, trupit, modës dhe shumë temave të tjera edukative. Të gjitha temat, videot, fotot realizohen me një përkushtim të madh, duke angazhuar profesionistë nga secila fushë, me qëllim që t’ju ofrojmë një udhëzues për stilin tuaj të përditshëm! Kjo magazinë do të pasuroj njohuritë e lexuesve rreth fushës së bukurisë duke i mundësuar që të zgjerojnë horizontet e pikëpamjeve rreth domosdoshmërisë së vëmendjes ndaj artit të së bukurës. Beyoutiful është magazina e parë në Ballkan, që u ofron mundësinë vizitorëve që të kenë qasje në temat më edukative dhe aktuale në gjuhën shqipe dhe angleze. Me staf profesionist, përherë të përkushtuar që t’i ofrojnë lexuesve risi të ndryshme në fushën e bukurisë, e bëjnë Beyoutiful të jetë magazina më e dashur e të gjithë shqiptarëve, kudo ku ata jetojnë.