Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

PARFUMI PACO RABANNE 1 MILLION: VLERËSIMI

Nëse e dëgjoni duke u përmendur emri i Paco Rabanne, gjërat e para që vijnë në mendje janë moda ikonike zingjirore.

Nëse është një aromë që aroma e meshkujve mishëron burrat e ri të shekullit njëzet, është kjo: 1 Million ka tërheqje seksuale të bollshme dhe për këtë arsye, ka qenë për shumë meshkuj aroma autografike në një periudhë në jetën e tyre. Aroma ka patur shumë përsëritje përgjatë viteve me dizajne të ndryshme të çmuara dhe madje ka Lady Million për të kombinuar me gjeneratën e ardhshme të 1 Million kthimet e rrënjëve me marrje intenzive në parfumin 2008 Eau de Toilette. E frymëzuar nga, por jo e njejta, Parfumi 1 Million madhështon notat e materialit në origjinal. Kjo ende nxjerr një ndjenjë seksi që e keni dashuruar nga origjinalja, por me një kthesë më të thellë.

Aroma:

Parfumi 1 Million është ajo që ne e quajmë një kënaqësi e turmës! E kripur e ëmbël, djegëse dhe kremoze të gjitha përnjëherë, aroma është njëra që do të dashurohet nga meshkujt dhe femrat. Gjatë hapjes ju e ndjeni kriposjen, ambroksidin dhe  leshin e lëmuar të kashmirit por tuberoza është më e vështirë që të zbulohet. Kriposja mbartë me vete tek zemra e pasur e lëkurës së ëmbël e cila i sjellë kjo aromë mashkullorësia seksi dhe e thyer. Derisa zhvillohet në lëkurë, aroma e lëkurës diellore vjen përmes shoqërimit nga lulja trëndafil rezine e ëmbël që e bën këtë aromë të krijoj aq shumë krijon varësi.

Notat:

Familja e aromës: lëkurë
Notat e larta: Tuberozë e kriposur, ambroksid, lesh kashmiri.
Notat e zemrës: Lëkurë me bollëk.
Notat e bazës: Lëkurë diellore, Rockrose Resin.

Shishja:

Ari, argjent dhe bronz; shishja 1 Million ka patur disa ndryshime përgjatë viteve por ky dizajn shkon prapa tek trashigimia e saj me një shufër solide 24 karat. Pakëz më shumë kompakte sesa flamujt paraprak, shufrat e guximshme prej ari qëndrojnë vet dhe janë të gdhendura me një motiv që na sjellë një lloj arti dekorativ, të përiudhës së viteve 1920. Atomizuesi shtytës është i integruar dhe kombinohet butësisht tek estetika e përgjithshme e arit.

 

A është parfumi Paco Rabanne 1 Million Unisex?

Është i dizajnuar për meshkuj, por poashtu pëlqehet dhe mund të përdoret edhe nga femrat. Nëse e dashuroni këtë linjë apo dëshironi që të qiftëzoheni me partnerin tuaj, pse të mos eksplorohet me koleksionin e plotë Lady Million?

 

Sa zgjatë parfumi 1 Million?

Koncentrimi i parfumit do të thotë që kjo aromë do të zgjasë 4-6 orë në lëkurë.

 

*Ky produkt mund të blihet tek pikatë shitëse të UNI Cosmetics.