Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Pamjet më të mira të veshjeve nga Kim Kardashian!

Nëse ka 1 person të cilin familja Kardashian duhet të faleminderojë për famën e tyre, ajo është Kim Kardashian. Emisioni i tyre mbase është i vlefshëm 1 bilion dollarë, dhe secili nga Kardashianët janë multimilioner. Mes gjërave të tjera, Kim dhe motrat e saja njihen për veshjet e tyre të veçanta, si dhe për linjen e veshjeve të njohur si “Dash”. Pasiqë Kim ka një sens të mahnitshëm të modës, ne kemi vendosur të bëjmë 1 listë të pamjeve më të mira të veshjeve nga Kim Kardashian.

Stili i saj Yeezy

 

Në një pamje tërësisht të zezë

 

Fustani i kuq

 

Veshja Balmain

 

Tërësisht në të bardha

 

Fustani bluzë

 

Kostumi

 

Fustani i tapetit të kuq

 

Stili i rrugës

 

Fustani i nusërisë

 

Stili i shtatzanisë

 

Fustani i thjeshtë i zi