Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Pamjet më të mira të thonjve nga Java e Modës së New York-ut…

Me fillimin e pandemisë në muajin mars, ishte e vështirë që të parashikoje se si do të dukej Java e Modës së New York-ut kur kemi të bëjmë me faktin se si njerëzit ishin ngujuar në shtëpitë e tyre të hamendësuar se si do të rridhnin gjërat në të ardhmen – dhe nëse fare do të ishin të pranishëm në Javën e Modës. Por në qytetin që nuk fle kurrë – edhe në mes të pandemisë globale – ngjarja duhet të vazhdoj.

Dizajnerët kishin arritur të dizajnonin disa ulëse ku ishin ulur musafirët në përputhje me masat e distancës shoqërore dhe në të cilën ngjarje ftesat për pjesëmarrje fizike u kthyen në linqe të platformës Zoom, dhe qasja pas skenës për të gjetur trendet më të ngrohta të stinës ishte dërguar përmes e-maillit – shumë e-maillëve. Përderisa  mahnitja që e bën këtë Javës të Modës një spektakël që duhet të shikohet çdo vit ishte e vështirë që të paraqitej prapa tabletave, laptopëve dhe ekraneve të telefonave, vashat e bukura prapa skenës nuk është se ishin pregatitur shkel-e-shko edhe pse një përzgjedhje shumë e vogël e spektaktorëve të paktë mund të shihnin. Më poshtë, mund t’i shihni pamjet e thonjve nga shfaqjet e revyve të sezonës pranverore 2021.

Rebecca Minkoff

kiss products at rebecca minkoff fw 2020 during new york fashion week, tuesday, sept 15, 2020   diane bondareff for kiss products

Wiederhoeft

wiederhoeft

Tom Ford

Burimi: elle.com