Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Pamje të stilit gradient të frymëzuara nga ngjyrat më të famshme të vjeshtës

Vjeshta nuk fillon zyrtarisht deri më 22 shtator. Nëse jeni duke numëruar derisa jeni duke pritur që t’i përdorni gjësendet e vjeshtës, atëherë çka po prisni?

Le të fillojmë sezonën e korrjes që tani duke i ndërruar ngjyrat e motit të ngrohtë me nuancat që imitiojnë gjethet – duke filluar me ngjyrën tuaj për thonj.

Përdorimi i ngjyrësë së kundullit për manikyr është diçka festive, por ju inkurajoj që të eksperimentoni me ngjyrat e kuqe të tymosura, ngjyrën hiri qetësuese, si dhe nuancat e qokolladës. Këtë vit, aplikoni nuanca të tjerat të llakut në secilin thu për të krijuar pamje të frymëzuara nga vjeshta, pamje gradiente të thonjve.

 

Burimi: beautylish.com