Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Pamje “me prerje” të thonjve

Mirëserdhët tek #ManiMonday, një seri videosh kjo në të cilën ne shfaqim sesi të krijohen dizajnet artistike dhe origjinale për thonj në baza mujore.

Përmes krijimit të dizajnit për hapësirë negative, në vetëm një thua për dorë, ne e kemi mundësinë për të mbajtur efektin e përgjithshëm të zbutur dhe elegant – por nëse dëshironi që t’i bëni prerje në çdo shifër, atëherë merrni brushën tuaj në formë shiriti! “Jam frymëzuar nga punimi i Henri Mattisse që quhet “The Snail,” që është bukfalisht një letër e prerë,” thotë manikyristi nga NeW York Ami Vega. “Më ka frymëzuar për të krijuar pamje “me prerje” që duken si kjo.” Hija me pjeshkë të ndriquar është e freskët dhe klasike për sezonën verore” thotë Vega. “Ajo sjellë një atmosferë pushimi, duke iu bërë që të ndiheni si të ishit në ndonjë ishull tropikal,” thotë ajo. A jeni frymëzuar ende? Tani prekni butonin fillo dhe vështroni hap pas hapi.

 

Burimi: instyle.com