Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Një trajtim i përsosur për të gjithë ata që dëshirojnë vetulla të përsosura

“Brow lamination është një proces i ristrukturimit të fijeve të vetullave për të mbajtur ato në formë të dëshiruar,” thotë Natalie Piper. “Është tretmani i përsosur për të gjithë ata që dëshirojnë vetulla të përsosura dhe me pamje të krehur.”

Lamination përfshinë 2 zgjedhje të ndryshme trajtuese për vetullat. Fillimisht aplikohet në vetulla për ti bërë ato më të buta dhe lejohet të qëndrojë për 20 minuta, pastaj vetullat krehen në pozicionin e dëshiruar dhe një tretje “laminating” aplikohet për të mbajtur fijet e vetullave në vend.

Ata të cilët veçmë posedojnë vetulla të plota mund të përfitojnë nga ky tretman pasi që asnjë produkt tjetër nuk mund të mbajë vetullat ashtu si mund Lamination. Gjithashtu edhe ato me vetulla më të dobëta mund të përfitojnë nga kjo teknikë, pasi që ajo u sjell vetulla me pamje më të plotë si dhe fijet e krehura mbulojnë zbrazëtirat në vetulla,” thot Piper. Jo vetëm kjo, efektet zgjasin deri në 8 javë.

Siguritsht, gjithashtu është një alternative shumë e mirë e microblading, e cila mund të shkaktojë dhimbje dhe të arrijë efektin më shumë në lëkurë se sa në fije të vetullave.

Ndërsa Lamination ndihmon për të shtuar ngjyrë dhe definim në fije të vetulla pa patur ndonjë efekt pas tretmanit e cila merr kohë për tu shëruar.

Image result for brow lamination

 

Burimi: headtopics.com