Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Një çantë grimi e adhuruar që shton një prekje të personalizuar

Mirëseerdhët tek Jam e obsesionuar, seri ditore videosh me Angelique Serrano, drejtoreshë e bukurisë në InStyle. Kontrolloni çdo fundjavë për të mësuar më shumë rreth produkteve të bukurisë dhe pajisjeve me të cilat ajo nuk mjaftohet.

Sigurisht, një çantë dhurate e kryen punën, por një çantë grimi e adhuruar shton një prekje të personalizuar për çdonjeri që është duke pranuar dhuratën tuaj, qoftë dhuratë ditëlindjeje të shoqes, apo për nikoqirin e ndejës në të  cilin ju jeni duke marr pjesë. Breakups To Makeup’s clutches janë një madhësi e përsosur për paketim të një numri të sapunëve të bukur të pakove dhe të shkëlqyesve për buzë. Jo vetëm që çantat janë të ripërdorshme, duke i bërë ato madhështore për udhëtim, apo vendosjen e produkteve të juaja të bukurisë në çantën tuaj të dorës apo në çantën e palestrës sportive, por ato që të dyja janë të printuara me kënaqësi, më një citim të menqur që sigurisht se janë të përshtatshme për ta vendosur një buzëqeshje në cilëndo fytyrë të të dashurit. Nuk ka nevojë të thuhet, por kushdo që ka marr dhuratë të produkteve të grimit, shumë shpejt do ta gjejë veten të obsesionuar.

 

Burimi: instyle.com