Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Met Gala 2019: Shikoni pamjet më të mira të grimit!

Me temën e Camp: Notes On Fashion, Met Gala 2019 edhe njëherë ishte një festë e vërtetë për sytë, si kremi i modës, muzika dhe dëfrimi i dha tapetit të kuq pamjet më marramendëse dhe më spektakolare. Nga pamja e ekzagjeruar e syve të tymosur me ngjyrë të kaltër në pjesë skulpturore ari e kokës dhe flokë me ngjyrë roze sheqeri, ngjyra ishte kryesorja në lojë – në fund të fundit, shumë është shumë.

Shikoni të gjitha pamjet më të mira të grimit për atë mbrëmje më poshtë:

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019Met Gala 2019Met Gala 2019

Met Gala 2019Met Gala 2019