Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Mënyra më e lehtë për të bërë një manikyr në stil salloni në shtëpi

Shumë njerëz kanë filluar që të përshtasin mënyrat e reja të mirëmbajtjes së dukjes së rutinave normale të bukurisë, nga prekja e rrënjëve të tyre tek përdorimi i kutive të dyllëve dhe se kutitë e manikyrit DIY janë mania më e fundit e produkteve të manikyrit në raftet virtuale. Me manikyrët e gellit të rritura shumë dhe thonjt e copëtuar dhe të çarë, zgjidhja ndaj problemeve me mbetjet e regjimit të bukurisë që ishte njëherë dhe tani thjesht duhesh ta bësh vet. Një brend në veçanti e ka bërë këtë gjë të lehtë përmes kutive të produkteve të manikyrit që përfshijnë gjithçka që do t’ju duhej derisa të vij koha për ta vizituar profesionistin.

Salloni për thonj thërret nga rrugët e L.A., Olive & June i cili është duke e ripërcaktuar manikyrin në shtëpi atëherë kur na duhet më së shumti. Në sesionet e videove edukative javore, brendi shfaq sesi të arrihet çdo gjë nga thonjt ombre tek majet franceze, dhe mënyra më e mirë është t’i zëjmë kutitë e kuruar të brendit të veçuara me lustrime të qëndrueshme dhe pa përmbajtje nga kafshët.

Kutia Everything është një set koleksion i kompletuar i veglave për thonj krahas përzgjedhjes suaj të 6 ngjyrave të llaqeve. Brenda kutisë ju do të mund të gjeni heqës të llakut, prerëse për thonj, brushë për pastrim të thonjve, limë për thonj, brushë për mbajtjen e llakut, serum për kutikula me përmbajtje të luleve të kaktusit dhe një top kot.

 

Burimi: instyle.com