Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Mbuluesit për pjesën e poshtme të syrit

Shikimi e më shumë se një epizode të një filmi të ri të sapo publikuar në Netflix, qëndrimi në ndeja të natës për një gotë më shumë verë, apo përpjekja për t’i arritur të gjitha gjërat që nuk keni mundur t’i bëni janë vetëm disa arsye që mund t’ju detyrojnë të qëndroni pa fjetur deri në natën vonë. Por sytë tuaj nuk kanë pse të jenë të lodhura kur të zgjoheni në mëngjes.

Kur mbuluesi i juaj i zakonshëm nuk i mbulon rrethet e errëta që gjënden në pjesën e poshtme të syrit, bëni diçka me mbuluesin për rrethin e errët ndër sy. Këto formula të ndriqimit do të mbulojnë pjesën e kaltër dhe se do t’ju ndihmojnë që të dukeni të pushuar mirë pa patur nevojë oksidimi.

 

Burimi: instyle.com