Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Manikyret maksimaliste të cilat kanë mbizotëruar në Met Gala 2019!

Nga maja e kokës e deri në fund të gishtërinjëve, as edhe një milimetër e bukurisë nuk u humb në Met Gala 2019. Nuk do të mund të shihni manikyre nude të thjeshta, por vetëm manikyre ekstreme, të gjata dhe secila më e veçantë se tjetra.

Sigurisht, me temën e Camp: Notes On Fashion, nuk mund të prisni lloje të turpshme dhe të mërzitshme. Dhe përshkak të pritjeve të mëdha në këtë aspekt, pjesmarrësit e Met Gala nuk na dëshpëruan. Në vazhdim mund të shihni disa nga këto manikyre:

Elle Fanning 

Solange Knowles
Kerry Washington
Harry Styles