Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Llambë LED për video dhe fotografi

Nëse të pëlqejnë selfit, fotografitë, videot, nëse jeni e brengosur rreth hijes kur bëni foto apo video. Ju lutem ndaluni dhe shikoni tek ajo, kjo unazë selfie do t’i zgjidh problemet tuaja, një dritë për të gjitha nevojat tuaja, dhe sjellni një përvjojë të jashtëzakonshme me fotot!

Atmosfera e ndriqimit të lartë e bën më të lehtë për ju që të bëni foto apo video të përkryera. Drita rrethore ju sjellë iluminim të errët, pa hije të errëta, e bën fytyrën apo sytë tuaj më të ndriquar e më të ndriquar pasi që rrethi ndriques afrohet, dhe leni fytyrat të duken më shumë tre-dimensional, ju bën më sharmante dhe më të angazhuar.

Metoda e ndriqimit të lehtë: ndriqimi i bardhë/natyral/i ngrohtë, ka 10 nivele të ndriqmit, për të përmbushur të gjitha nevojat tuaja në situata të ndryshme

Fushëveprimi i aplikimit: llambë grimi, transmetim i drejtpërdrejt, tripod për telefon mobil, fotosesione të jashtme, bërja e videove etj.

 

*Ky produkt mund të gjendet tek pikat shitëse të UNI Cosmetics.