Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Linja e re e grimit të këngëtares duket e përkryer

Linja e re e grimit të këngëtares duket e përkryer.

Ngazëllimi rreth linjës së re kozmetike të Rihanas, Fenty Beauty, është i përhapur ngado. Dhe me 8 shtatorin që po afron shpejt, detajet e reja lidhur me brendin janë gradualisht duke u zbuluar. Thashethemja e fundit përfshinë bazën Fenty Beauty, e cila me sa duket vjen në 40 hije të ndryshme:

Dhe në bazë të profilit të Rihanas, këngëtarja gjoja ka konfirmuar thashethemen që janë 40 bazë hijesh të ndryshme:

Llogaria zyrtare në Instagram për Fenty Beauty ka sjellur një shenjë paralajmëruese rreth hijeve të bazës:

Dhe disa përvoja të përdorimit para lansimit na ndihmojnë në përzgjedhjen e hijeve:

Plus, me sa duket është 100% pa eksperimentime me kafshë. Në pak kohë para lansimit, është e qartë që Fenty Beauty do të kujdeset për secilin.

 

Burimi: marieclaire.com