Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Lajme të reja në këtë javë rreth nevojës për tu njoftuar për bukurinë

Gucci Westman e ka një seri të videove të bukurisë në Youtube që i karakterizon gratë ikonike dhe bisedat e pa filtruara

Grimeri Gucci Westman, themeluesi i Westman Atelier, sapo ka lansuar një seri të re të videove në YouTube që quhet “Grimi dhe Shokët” në të cilën ai ulet me shokët për të bërë grimin, për të biseduar me ta si dhe për të folur rreth kujtimeve. Inaugurimi i serive të sezonës do të ketë 10 epizoda, ku në epizodën e parë luan aktorja Demi Moore. Duke mbuluar gjithçka nga sfera e bukurisë dhe rrëfimeve tek udhëzimet për rregullim të vetullave, obsesionet rreth shpëtimit të qenit si dhe detajeve rreth filmit 2003 Charlie’s Angels, asnjë shkronjë rreth këtyre çështjeve nuk mungon. Shikon videon këtu

Robert Pattinson është fytyra e fushatës së re të aromës së Diorit

Aroma më e re për burra nga Dior, Dior Homme Eau de Toilette, është riintepretuar nga krijuesi i parfumit François Demachy. “Nënshkrimi i kësaj përbërjeje është jashtëzakonisht dozë e lartë e drunjve sensual.,” tha Demachy lidhur me krijimin e tij. “Dior Homme është i drejtpërdrejt; pretendon një thjeshtësi të drejtë dhe solide. Është ndriquese dhe tërheqëse, por gjithashtu mbulon një butësi mbuluese.” Personifikimi i aromës është Robert Pattinson, i cili rrezaton besim në fushatën e bazuar në qytetin e New Yorkut.

 

Burimi: fashionmagazine.com