Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Lady Million Paco Rabanne për femra

1 Milion është një nga aromat më të njohura të lansuara në disa vitet e fundit. Pas edicionit për burra, pritej versioni i grave i frymëzuar nga ari dhe pasuria. Dy vjet pas edicionit për burra, më në fund shfaqet një zonjë aromatike – Zonja Milion! Thjesht mund të supozojmë nëse kjo zonjë dëshiron të fitojë miliona apo të duket si një milion dollarë. Është krejtësisht e qartë se gruaja e përfaqësuar nga ky edicion rrezaton, dominon dhe posedon karakter të zjarrtë me një sensualitet të pabesueshëm.

Flacon of Lady Million është në një mendje me përbërjen dhe temën e këtij edicioni. Në vend të shufrave të arit, flamuri për gratë është krijuar si një diamant i artë. Ndërsa nxit luksin dhe pasurinë, aroma përgatit një përbërje befasuese të akordeve të ndërthurura me lule, të freskëta dhe të drunjta. Vetëm diamanti mund të konkurrojë me arin, kështu që Lady Million është shoqëruesi i përsosur i 1 Milionit modern dhe mashkullor.

 

Shënimet e aromës

Anne Flipo, Béatrice Piquet dhe Dominque Ropion kanë krijuar aroma për disa nga emrat më të mëdhenj të parfumerisë. Por çfarë rruge ndërmorën ata për të krijuar Lady Million? “Ishte e qartë se ky parfum duhej të ishte aq karizmatik sa 1 Milion, me një nënshkrim aq të fortë, por pa një lidhje të drejtpërdrejtë nuhatëse. Gruaja Lady Million është verbuese, gjithmonë joshëse. Ky aspekt përplot i gjallë ’na frymëzoi jashtëzakonisht shumë’. Lady Million është e freskët, me lule dhe e drunjtë, si një nektar me lule vullnetare, që zvarritet me delikatesë, por ende shumë e pranishme. Fuqishëm joshëse, shkëlqimi i portokallit të hidhur me një prekje të mjedrës zbulon frymën e parë. Pason një shpërthim neroli, i butë dhe i ndritshëm. Por më pas, arma vdekjeprurëse e lulëzimit të kokës së portokallit del nga mbështjellja e saj. Ëmbëlsia e saj narkotike magjeps dhe tërheq të gjithë vëmendjen. Pastaj, duke u bashkuar me jasemin Arabik të nënvizuar nga gardenia, përzierja ngrihet në diçka më të mishit, por gjithnjë të hollë. Tani pulsimi obsesiv i patchulit hyn në grindje, duke qetësuar mjaltin me një ëmbëlsi të varur dhe tmerrësisht joshëse. Qelibari përhapet për t’u bërë gjithçka, duke lundruar rreth bukurisë, duke ndjekur çdo lëvizje dhe duke ofruar aspektet e saj më të bukura “.

 

*Ky produkt mund të gjendet tek pikat shitëse të UNI Cosmetics.