Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ky trik mbulues ‘që ngre fytyrën’ që është bërë viral është thjesht gjenial

Vetëm shikoni përpara dhe pas.

I dashur mbulues, të dua. Si shumica e njerëzve, unë do ta përshëndesja mbuluesin si një produkt i bukurisë të ishullit shkretëtirë sepse nëse dëshironi diçka që në shpejtësi fshinë rrethet e errëta apo që kanë hapësira që ju dëshironi t’i hiqni, mbuluesi është supermeni i përmirësimi të lëkurës. Plus, duhen 2 sekonda për të pikësuar një hapësirë të mbuluesit në lëkurën tuaj dhe rezultatet janë të menjëhershme dhe befasuese.

Dhe atëherë kur mendoja që nuk mund ta dashuroja më mbuluesin, ligjerata virale e bukurisë në TikTok u testua se mbuluesi i thjeshtë ka edhe një talent tjetër – fuqinë për të greh fytyrën.

Ligjerata e bukurisë në TikTok nga Megha Singh është duke shpërthyer në aplikacionin në media shoqëore pasi që këneta e bukurisë tregoi se si të krijohet efekti ‘për të ngreh fytyrën’ duke përdorur mbuluesin.

Në video, Singh mund të shihet duke e lëvizur mbuluesin përmes pikave të veçanta në fytyrën e saj – siç është pjesa e lartë e skajit të jashtëm të syrit të saj – për të krijuar efekt që ngre fytyrën përgjatë kurbës së gojës së saj dhe në konturën e brendshme të syrit të saj – për të krijuar një efekt që ngre fytyrën. Pas përzierjes së mbuluesit duke përdodur BeautyBlender, ajo dallon pjesën e majtë dhe të djathtë të fytyrës së saj për të shfaqur rezultatet dramatike.

Sa impresive!

Videoja është pëlqyer qindra mijëra herë nga ndjekësit e saj të cilët e kopjuan trikun për të imituar një ngrehje të fytyrës në shtëpi. Vetëm shikoni se sa transformative që është.

Në treg për një mbulues të ri? Nga iluminimi tek përmirësimi i ngjyrës, tek forca industriale dhe me peshë të lehtë, ka zgjidhje për të gjitha; secila e krijuar me disa shqetësime specifike të lëkurës që i ke në mendje. Tani që shumë nga ne përdorin baza me mbulim të plotë për prekje taktike, një mbulues i vendosur mirë mund të jetë e tëra që ju nevojitet për tu njderë e gatshme dhe me fytyrë të freskët.

 

Burimi: glamour.com