Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ky trend është një nga trendet më të mëdha të kësaj vere

Në shekullin e grimit të Instagramit, bukuria është bërë teknike, dhe nëse ju jeni një që përpiqet për të arritur grimin e dëshiruar, atëher me siguri jeni të pajtimit për çdo trend i cili nuk kërkon njëllojshmëri apo uniformitet. Ky trend është një nga trendet më të mëdha të kësaj vere. Nga dizajnet gjeometrike në prerjet e hapsirës negative.

Thonjtë pastel

 

French modern me një ndryshim

 

Theksim i dyfisht

 

Neutralet gradiente

 

Thonjtë me gjethe të gjelbra

 

Metale të çmuara

 

Thonjtë astrolog

 

Pika me xixëllima

 

Thonjtë me yje

 

Thonjtë të konturuar

 

Thonjtë me hapsirë negative

 

Thonjtë grafik

 

Forma grafike

 

Metalik minimal

 

Holografik

 

Burimi: harpersbazaar.com