Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ky trajtim për përforcim të thonjve të thatë dhe të brishtë ka efekt të menjëhershëm

Me gjithë këtë larje të duarve, është gjëja e vetme që është duke i shpëtuar thonjt e mi nga thyerja e vazhdueshme.

Më parë kam menduar që thonjt e mi nuk do të shëroheshin kurrë nga periudha e gjatë e manikyrit me gell. Dukej se kur thonjt e mi ishin të fortë ato do të bëheshin të thata dhe të dobta përgjithmonë, deri rreth një viti më parë kur zbulova një produkt që i përforcon thonjt e mi si dhe i cili kamuflon çdo të metë që mund ta kenë. E gjithë kjo falë larjes më të shpesht të duarve që jam duke e praktikuar rrishtazi. Thonjt e mi kanë qenë më të brishta sesa zakonisht për shkak të mungesës së lagështisë. Por produkti i vetëm që është duke i ruajtur ato nga thyerja është trajtimi i tyre nga Dermelect.

Dermelect’s Makeover Ridge Filler është thjesht mbulues kundër mplakjes së thonjve. Përdoret si lustrues (vetëm aplikoni një kot apo dy dhe kjo është e mjaftueshme), por përmban proteina dhe peptide për t’i bërë ato më të forta. Formula përmban një përbërës hidratues që quhet Pentavitin, i cili hidraton thonjt e mi në mënyrë që të jenë më pak të prirura për tu çarë dhe për tu dobësuar. Produkti gjithashtu i mbushë kreshtat, të cilat ndihmojnë në lëmimin e çfardo të mete që gjendet në thonjt e mi. Kjo krijon një sipërfaqe të rrafshët, duke e bërë atë një base coat madhështor për lustrim ndër siperfaqen e thoit të zakonshëm. Unë thjesht e përdori atë kurdo që më duhet t’i lë thonjt e mij të pauzojnë – ka ngjyrë rozë të lehtë dhe një përfundim të ylbert që duket sikur të ishin thonj natyral. Vetëm më të mirë dhe më të fuqishëm.

Tregtarët e tjerë poashtu e dashurojnë këtë produkt se si i shëron thonjt e tyre. “Thonjt e mi në mënyrë të vazhdueshme janë thyer dhe brishtësuar para se ta gjeja këtë produkt,” kishte shkruar një komentues i Dermstore.”Personi i cili më bënte thonjt e vërejti ndryshimin poashtu.” Një tjetër klient gjithashtu e kishte përmendur që atij i kishte ndihmuar në aspektin e heqjes së ngjyrës: “Vetëm një kot i lehtë në mënyrë të menjëhershme (id kishte transformuar) thonjt e mi të verdhë në thonjt më të qelur, me një ngjyrë rozë margaritare!”

 

Burimi: instyle.com