Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Ky është stili i flokëve për këtë verë që 6 yje e aprovojnë!

Vera: periudha prej 3 muajsh ku të dyja: garderoba dhe floku ynë rimendohen në tërësi. Përderisa fustanet janë të patjetërsueshme për motin e nxehtë, ndryshimi i stilit të flokëve është një vendim i vështirë që e bëjmë. Nuk jeni të sigurtë nëse duhet ti shkurtoni ato për këtë verë? Këto yje na vërtetojnë që është koha që t’i shkurtoni ato, ky stil i flokut u shkon të gjitha moshave.

January Jones, 41

Julianna Margulies, 52

Scarlett Johansson, 34

Millie Bobby Brown, 15

Jessica Chastain, 42

Zoey Deutch, 24