Top Artikujt

Modern Romance Collection by Passion!
Lexo më shumë
Me këtë truk, buzëkuqi juaj do t’ju zgjasë gjatë tërë ditës!
Lexo më shumë
Trendet më të mira të ngjyrës së flokëve për vitin 2018!
Lexo më shumë
AL  EN

Kushtet e Përdorimit

Faqja e internetit www.beyoutiful.com kontrollohet dhe menaxhohet nga “Beautiful Magazine”.

Temat, fotot, videot dhe të gjitha materialet e tjera që gjenden në web-faqen tonë, janë të rezervuara dhe gëzojnë të drejtat autoriale dhe të pronësisë intelektuale, sipas dispozitave ligjore në fuqi. Ndalohet rreptësisht përdorimi i materialeve për qëllime komerciale. Kopjimi, riprodhimi dhe publikimi i paautorizuar (qoftë origjinal apo i modifikuar), është i ndaluar pa lejen paraprake me shkrim nga “Beyoutiful Magazine”.

Shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin që është në fuqi, në rast të mos-respekimit të kushteve të përdorimit.